Galerie foto

Support. Don’t Punish

Prezenta expozitie face parte din campania Support. Don’t Punish/ Sprijin. Nu pedepse, desfasurata la nivel mondial, cu rolul de a promova respectul pentru drepturile omului, inclusiv drepturile persoanelor care consuma droguri.

Support. Don’t punish este o campanie de advocacy desfasurata la nivel mondial cu rolul de a creste gradul de constientizare a consecintelor negative cauzate de incriminarea persoanelor care consuma  droguri. Campania isi propune sa schimbe/modifice legile si politicile care impiedica accesul la interventii de tip harm reduction, precum si de a promova respectarea drepturilor omului pentru persoanele care folosesc droguri.

Galerie foto

Fotografia mea. Vocea mea

Imaginile expuse, insotite de scurte descrieri semnate de autorii lor, au fost realizate in perioada februarie – mai 2014 de 10 copii cu varste cuprinse intre 10 si 15 ani, rezidenti ai cartierului bucurestean Ferentari, in cadrul unui proiect realizat de Asociatia Carusel in parteneriat cu Centrul de Resurse pentru participare publica (CeRe) și Policy Center for Roma and Minorities, prin intermediul Clubului de Educatie Alternativa.